Pelsterstraat 14, 9711 KL Groningen, tel. +31(0)50 - 3128472

Winkel

Films

Zoek op 1 of meer trefwoorden of klik op een van onderstaande onderwerpen


Trefwoord(en)          
   
DVD

indiaanHet hoofdstuk film kan veel betekenen het gaat niet alleen over beelddragers, zoals toverlantaarnstroken, 16MM, 8MM, super 8, video, beeldplaat, laserdisk, dvd enz., maar behelst ook soundtracks op lp, single, ansichtkaart, cd, picturedisk, en beeldmateriaal in tijdschriften, strips, boeken en op ansichtkaarten, trading-cards, posters, puzzels enz.

Zowel films, het filmen, de filmsterren, de modellen, de making-off, de filmmakers of aanverwante zaken zijn te koop: modellen, sleutelhangers, actiefiguren, spelen als bordspelen, kaartspelen, collectible-card games, stand-up's, T shirts, knuffels en nog veel meer is mogelijk.

eenhoornBij het hoofdstuk film behoort ook het televisie gebeuren, waaronder kinderseries, tv gidsen en de vele dingen die er mee te maken hebben waaronder zeer veel stripseries manga en anime. Heb je voorkeur, en je ziet het niet in de lijst, geef het even door en ik zal pogen het in te voegen of specifieke wensen direct te behandelen.

Vanwege het enorme aantal artikelen is (nog) niet alles opgenomen in de webwinkel. Kun je niet vinden wat je zoekt mail dan je wens(en) naar info@zinnebeeld.info, of kom langs bij onze winkel in Groningen.

 

Films| Muziek| Overige| Spelen| Strips/Boeken
Algemene leveringsvoorwaarden