Pelsterstraat 14, 9711 KL Groningen, tel. +31(0)50 - 3128472

Winkel

Muziek

Zoek op 1 of meer trefwoorden of klik op een van onderstaande onderwerpen


Trefwoord(en)          
   
DVD

Muziek is een groot gebied met vele geluidsdragers waaronder, bakelieten platen, glasplaten, rubberplaten ook wel 78 toeren platen genoemd, singles of singels, maxi-singles, ep’s,  12”, disco-singles, lp’s, boxen, cassettes, cassette bandjes, spoelen banden of 4-tracks ook wel bandrecorderbanden genoemd, cd’s zowel de albums, boxen als singles, laserdisk, videodisk, cd-v, beeldplaat, cd-i, dvd en zelfs op ansichtkaarten ook picturedisks en shapes.

Verder is er natuurlijk bladmuziek, tijdschriften en boeken over en met muziek of over de pop cultuur, naslagwerken en catalogi, bladen en boeken van, met en over muziekmakers of diegenen die de artiesten maken, hoesontwerpers, maatschappijen, labels enz.

Curiosa als actiefiguren, posters, ansichtkaarten, strips en comics, sleutelhangers, poppen enz.
Teveel om op te noemen maar als je een suggestie hebt waar ik mee kan beginnen of verder kan mag je me dat even laten weten.

Vanwege het enorme aantal artikelen is (nog) niet alles opgenomen in de webwinkel. Kun je niet vinden wat je zoekt mail dan je wens(en) naar info@zinnebeeld.info, of kom langs bij onze winkel in Groningen.

 

Films| Muziek| Overige| Spelen| Strips/Boeken
Algemene leveringsvoorwaarden